مراحل کامل مهاجرت کاری به آلمان ✔️ هزینه ها شرایط مدارک لازم مهاجرت کاری به آلمان

مهاجرت کاری به آلمان فرآیندی است که پیچیدگی های مخصوص به خود را دارد. هدف از این مقاله ارایه اطلاعات مفید مرتبط با آگاهی از مراحل و مدارک لازم و شرایطی است که می تواند به ساده سازی روند مهاجرت کاری به آلمان کمک کند. برای مهاجرت کاری به آلمان، برنامه ریزی کامل و تسلط کامل به جدیدترین قوانین و مقررات سال 2024 ضروری است.

مهاجرت کاری به آلمان
مهاجرت کاری به آلمان

جاب سیکر آلمان یا ویزای جستجوی کار در این کشور است که بر اساس متقاضی مهاجرت کاری به آلمان می تواند در بازه زمانی مشخص (به طور معمول 6 ماه) در جستجوی کار باشد. از شرایط اولیه دریافت این اجازه اقامت دارا بودن حداقل مدرک تحصیلی لیسانس یا فوق لیسانس است. شدط سنی نیز برای دریافت Job Seeker هجده سال اعلام شده است. حداقل سابقه کاری قابل قبول برای دریافت ویزای جاب سیکر آلمان و امکان مهاجرت کاری به آلمان نیز پنج سال است.

هزینه مهاجرت به آلمان از طریق کار

آیا برای مهاجرت کاری به آلمان باید هزینه ای به عنوان تمکن مالی پرداخت شود؟ در صورتی که با ویزای جستجوی کار وارد آلمان شوید و در مدتی که به دنبال یافتن کار هستید، درآمدی نداشته باشید باید تمکن مالی ارایه نمایید. هزینه مهاجرت به آلمان از طریق کار اگر ویزای درخواست شده از نوع ویزای جستجوی شغلی باشد مبلغ آن در حدود 75 یورو خواهد بود. در بیشتر موارد سفارت آلمان از متقاضیان می خواهد که هزینه مهاجرت به آلمان از طریق کار را به صورت نقدی پرداخت نموده و در صورت نیاز آن را به واحد پول محلی خود تبدیل نمایند.

هزینه مهاجرت کاری به آلمان

یکی دیگر از موارد هزینه مهاجرت کاری به آلمان مربوط به بیمه است. براساس قوانین این کشور افرادی با هدف پیدا کردن شغل وارد آلمان می شوند می بایست در مدت زمان شش ماه اجازه اقامتی که به آن ها داده شده است، تحت پوشش بیمه درمانی قرار بگیرند.

مدارک لازم برای مهاجرت کاری به آلمان

  • پاسپورت معتبر
  • عکس مطابق با شرایط اعلام شده
  • SOP
  • سوابق کاری
  • سوابق تحصیلی
  • مدرکی مبنی بر دارا بودن محل اقامت در آلمان
  • تمکن مالی
  • مدارک هویتی ترجمه شده (شناسنامه، عقدنامه و…)
  • بیمه درمانی
  • رسید پرداخت اپلیکیشن فرم مهاجرت کاری به آلمان
  • کپی مدارک بالا به تعداد درخواست شده

نکته مهم:

  • چنانچه با ویزای جستجو برای فرصت شغلی وارد آلمان شده باشید بعد از یافتن شغل موردنظر می توانید برای دریافت ویزای مهاجرت کاری به آلمان اقدام نمایید. در این مرحله نیازی به بازگشت به ایران نیست و می توانید مراحل اداری مربوطه را برای دریافت ویزای متناسب با کار در آلمان انجام دهید.
  • اگر پیش از سفر به آلمان توانسته اید جاب آفر آلمان بگیرید، براساس دعوت نامه کاری که کارفرمای آلمانی برای شما می فرستد برخی مدارک مثل قراردادکاری و … به لیست بالا اضافه می شود.

مراحل مهاجرت کاری به آلمان

  1. آماده کردن مدارک گفته شده
  2. پرداخت هزینه های اعلام شده برای مهاجرت کاری به آلمان
  3. تکمیل اپلیکیشن فرم ویزای کاری آلمان
  4. دریافت وقت نوبت سفارت
  5. دریافت ویزای مهاجرت کاری به آلمان پس از تصمیم گیری سفارت
صفر تا صد مهاجرت کاری به آلمان
صفر تا صد مهاجرت کاری به آلمان

صفر تا صد مهاجرت کاری به آلمان

اگر در کشور خود دارای تجربه شغلی و تحصیلات مرتبط هستید می توانید برای ویزای جاب آفر آلمان و مهاجرت کاری به این کشور اقدام کنید. صفر تا صد مهاجرت کاری به آلمان به این روش شامل مراحل زیر است:

  1. اقدام به یادگیری زبان آلمانی
  2. انتخاب کردن ایالت موردنظر در آلمان برای کار و زندگی
  3. جمع آوری و آماده کردن مدارک موردنیاز
  4. تایید کردن مدارک anerkennung
  5. ترجمه مدارک
  6. تایید مدارک توسط ویزامتریک

مهاجرت کاری به آلمان بدون مدرک زبان

اگرچه دانستن زبان آلمانی در مراحل مختلف مهاجرت کاری به آلمان بسیار مفید است اما شما می توانید مراحل اولیه را بدون نیاز به مدرک زبان آلمانی انجام دهید و هر زمان نیاز شد متناسب با سطح مدرک زبان درخواست شده، برای آن اقدام کنید.

برای مهاجرت کاری به آلمان از کجا شروع کنم؟

اگر از سطح قابل قبولی از دانش زبان آلمانی برخوردار هستید اقدام بعدی که برای مهاجرت کاری به آلمان باید از آن شروع کنید پیدا کردن ایالت موردنظر برای زندگی و کار در آلمان است. از آنجاییکه قوانین ایالت ها در برخی موارد ممکن است با یکدیگر متفاوت باشد پس بسیار مهم است که مدارک خود را متناسب با قوانین ایالت انتخاب شده در آلمان آماده نمایید.

مهاجرت کاری به آلمان با مدرک فنی حرفه ای

آیا مدرک فنی حرفه ای در مهاجرت کاری به آلمان تاثیری دارد؟ بله اما تمامی مدارک باید از نظر وب سایت تایید مدارک و ارزیابی مدارک کاری anerkennung معتبر شناخته شوند.

شرایط سنی مهاجرت کاری به آلمان

شرایط سنی مهاجرت کاری به آلمان و Job Offer این کشور محدودیت خاصی از لحاظ سن ندارد. هم اکنون بر اساس قانون مهاجرت کاری به آلمان از اول ژانویه 2024 برای همه افراد متقاضی مهاجرت کاری به آلمان که سن آن ها از 45 سال بیشتر است حداقل حقوق ناخالص سالانه حداقل 49830 یورو (4152.50 یورو ناخالص در ماه) در نظر گرفته می شود.

سن مهاجرت کاری به آلمان

مهاجرت کاری به آلمان از طریق مهاجرت کاری به آلمان دارای محدودیت خاصی از نظر سنی نیست. نکته مهم درباره سن مهاجرت کاری به آلمان این است که از ابتدای ماه ژانویه سال 2024 تمامی افرادی که برای ویزای جاب آفر آلمان اقدام می کنند و سن آن ها 45 سال و بیشتر است، باید دارای حداقل حقوق ناخالص 49830 یورو در سال باشند.

مهاجرت کاری به آلمان با زبان انگلیسی

حقیقت این است که در آلمان، بسیاری از فرصت های شغلی مستلزم تسلط بر زبان آلمانی هستند. اما مهاجرت کاری به آلمان با زبان انگلیسی برای فعالیت در از برخی از مشاغل نیز امکان پذیر است. الزام به تسلط به زبان انگلیسی با آلمانی به شغل و کارفرمای انتخاب شده بستگی دارد. برخی از کارفرمایان ممکن است موقعیت های مهاجرت کاری به آلمان با زبان انگلیسی را بپذیرند. با این حال، بسیار مهم است که توجه داشته باشید ندانستن آلمانی می تواند زندگی روزمره در آلمان را چالش برانگیز کند.

تجربه مهاجرت کاری به آلمان

یکی از انواع کارآموزی آلمان، از نوع اومشولونگ (Umschulung) است. متقاضیان این نوع از مهاجرت کاری به آلمان دارای سوابق کاری و تجربه در زمینه ای هستند اما می خواهند تا مهارت و شغل جدیدی پیدا کنند. یا اینکه قصد دارند با استفاده از تجربه و تخصص قبلی خود در مشاغل مشابهی در آلمان مشغول شوند.

 

پرسش های رایج درباره مهاجرت کاری به آلمان

آیا مهاجرت کاری به آلمان محدودیت سنی وجود دارد؟

خیر، مهاجرت کاری به آلمان دارای محدودیت سنی نیست.

آیا برای مهاجرت کاری به آلمان مدرک زبان آلمانی اجباری است؟

همانطور که گفته شد، نیاز به تسلط به زبان انگلیسی با آلمانی به شغل و کارفرمای انتخاب شده بستگی دارد.

 

‫4 دیدگاه ها

  1. الان شما گفتید شرایط سنی مهاجرت کاری به آلمان محدودیت خاصی نداره
    یعنی کارفرمای آلمانی تایید کنه حله؟

  2. جالب بود من چند تا تجربه از سایت های دیگه هم که دباره مهاجرت کاری به آلمان خوندم تقریبا همین موارد بودن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا